Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

No. 12 Telekinesis - 12 Desperate Straight LinesΚαι ενώ το feud στο twitter γύρω από το 2ο album της Florence, Ceremonials, καλά κρατεί, εμείς συνεχίζουμε την αναρρίχηση στη λίστα μας με ένα από τα πιο υποτιμημένα albums του 2011.

Ο λόγος γίνεται για το 2ο album των Telekinesis - 12 Desperate Straight Lines- το οποίο πέρασε στα χαμηλά από την πλειοψηφία του μουσικού τύπου αλλά και του κοινού (τουλάχιστον μπήκε στη λίστα του Paste).
Με το δεύτερο album του, ο Benjamin Lerner, δημιουργεί ποιοτικό indie-rock/pop από το είδος που απλά δεν μπορείς να αντισταθείς με πραγματικά καλά τραγούδια που ακροβατούν ανάμεσα στο new-wave των Cure (κυρίως στο επικό Please Ask For Help) και το alternative/grunge των 90s που έδειξε να αναβιώνει κάπως μέσα στο 2011 με μπάντες όπως οι Yuck, oι Male Bonding και άλλοι. 

Λογικά αν η ώρα δεν ήταν περασμένη και  δεν είχαμε πλάνα για αυτό το βράδυ Παρασκευής θα σας αραδιάζαμε ένα σωρό λόγους για να ακούσετε το 12 Desperate Straight Lines των Telekinesis (σοβαρά, έχουμε σκεφτεί τουλάχιστον 10). Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Ίσως να συμβεί με το Νο. 11.


Standout Tracks: You Turn Clear In The Sun, Please Ask For Help, Car Crash, Country Lane                        No. 13 Stephen Malkmus And The Jicks - Mirror Traffic
No. 14 Washed Out - Within And Without
                                              No. 15 The Callas - Objekt
                                             No. 16  Fair Ohs - Everything Is dancing
                                             No. 17 Kid Flicks - Hearts Of Gold
                                             No. 18 PS I Love You - Meet Me At The Muster Station
                                    No. 19 Bass Drum Of Death - GB City
                                    No. 20 PRE - Third Album
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου