Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

No. 11 Let's Wrestle - Nursing Home



Το 2ο album των Βρετανών Let's Wrestle ανήκει και αυτό στην κατηγορία των under-rated albums του 2011 τα οποία η λίστα μας δείχνει να τιμά αρκετά φέτος.
Το Nursing Home μας ενθουσίασε τόσο όταν βγήκε κάπου πίσω στην άνοιξη που κάναμε και μια μικρή παρουσίαση του δίσκου στο mixtape.gr και την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:


Είναι δύσκολο..Είναι υπερβολικά δύσκολο να αντισταθείς στους Let's Wrestle και βασικά αν το καταφέρεις να μας το πείς ώστε να σε κάνουμε unfollow στο Twitter και γενικότερα να σε αντιπαθήσουμε..

Μετά από το προ διετίας ντεμπούτο τους στην εκλεκτική Stolen Recordings, οι Let's Wrestle κυκλοφορούν το 2ο άλμπουμ τους με τίτλο Nursing Home στην αμερικανική Merge αυτή τη φορά και όλα δείχνουν ότι προετοιμάζονται να επαληθεύσουν όλο εκείνο το hype που τους ακολουθούσε από τα πρώτα κιόλας βήματα τους.
Με τον εγνωσμένης αξίας παραγωγό και master του συγκεκριμένου ήχου, Steve Albini, να προσθέτει κύρος στο όλο εγχείρημα, το Nursing Home απλά δείχνει να είναι ένας αρκετά πιο ολοκληρωμένος δίσκος από το In The Court Of The Wrestling Let's μόνο και μόνο επειδή τα μέλη των Let's Wrestle κατάφεραν να αφομοιώσουν λίγο παραπάνω την μουσική συγκροτημάτων όπως οι Dinosaur Jr. , oι Sebadoh και οι Husker Du.
Αυτό που καταφέρνουν πάνω άπ' όλα οι Let's Wrestle είναι να αποπνέουν μια έντονη φρεσκάδα που δεν οφείλεται απλά και μόνο στη Lo-Fi παραγωγή και το γεγονός ότι έχουν ξεχάσει τους ενισχυτές τους στο "11", αλλά στις συνθέσεις τους oι οποίες ποικίλουν από Ιndie-punk/rock μέχρι psych-folk στο στύλ του Syd Barrett.

Standout Tracks: In Dreams Part II, I 'm So Lazy, In The Suburbs, Bad Mammaries











            No. 12 Telekinesis - 12 Desperate Straight Lines
                        No. 13 Stephen Malkmus And The Jicks - Mirror Traffic
No. 14 Washed Out - Within And Without
                                              No. 15 The Callas - Objekt
                                             No. 16  Fair Ohs - Everything Is dancing
                                             No. 17 Kid Flicks - Hearts Of Gold
                                             No. 18 PS I Love You - Meet Me At The Muster Station
                                    No. 19 Bass Drum Of Death - GB City
                                    No. 20 PRE - Third Album

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου