Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Our Year In Lists (Blogovision 2k11)Χμ, εδώ είμαστε πάλι για μια προσωρινή επανασυγκρότηση του Excess Energies το οποίο παραμένει ανενεργό από τα τέλη Μαίου όταν και οι συντάκτες του μετακόμισαν στο Μixtape.gr.

Πολλοί μπορεί να απόρρησαν με αυτή την κίνηση και στην αρχή και εμείς δεν είμασταν απολύτως σίγουροι αλλά τα παιδιά στο mixtape μας φέρονται πολύ καλά και πλέον δεν θα μπορούσαμε να μας φανταστούμε πουθενά αλλού. (Η τελευταία πρόταση είναι κυρίως για τους 15 αναγνώστες του blog που ίσως να ανησυχούσαν για εμάς μετά από την απότομη διακοπή της λειτουργίας του. Στο mixtape είναι καλοί άνθρωποι και διορθώνουν τα ορθογραφικά και συντακτικά μας λάθη, οπότε ναι, μας αρέσει εκεί.)

Ο λόγος που γυρίσαμε προσωρινά στο Excess Energies δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την #blogovision, τον εγνωσμένης αξίας (πάνε 10-15 χρόνια πλέον νομίζω), 20ήμερο διαγωνισμό/μαραθώνιο μέσα από τον οποίο αρκετοί bloggers αναδεικνύουν τα αγαπημένα τους albums για τη χρονιά που μας πέρασε. Έμείς θα συμμετάσχουμε φέτος για πρώτη φορά και η αλήθεια είναι ότι μας αγχώνει κάπως η όλη κατάσταση γιατι αυτά που θα γράφουμε θα τα βλέπουν μάλλον περισσότερα από 15 άτομα (βασικά ίσως να αποσκοπούμε και σε κάποιου είδους οργισμένο feedback οπότε αν είστε τσαντισμένοι κάποια μέρα και δεν σας αρέσει ο δίσκος που διαλέξαμε να μας το πείτε.)

Οκ, τέρμα με την πολυλογία. Από αύριο θα μπορείτε να βλέπετε και να κρίνετε τις επιλογές μας για την Blogovision οπότε ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Από σήμερα όμως μπορείτε να δείτε μερικά από τα albums που ακούσαμε αρκετά μέσα στο 2011 και τα οποία για κάποιο λόγο δεν μπήκαν στην τελική λίστα μας. Ίσως να ήταν βαρετά, μπορεί να μην άξιζαν και τόσο, μάλλον δεν τους δώσαμε την απαραίτητη σημασία ενώ ήταν καλά etcetcetc. Μπορείς να βρεις άπειρες δικαιολογίες μάλλον για το ότι δεν έβαλες στη λίστα σου τα παρακάτω ( 1. η σειρά δεν είναι αξιολογική 2. συνοδεύονται από τα αγαπημένα μας τραγούδια από το κάθε album):

Sic Alps - Napa AsylumTimes New Viking - Dancer EquiredGauntlet Hair - Gauntlet HairArctic Monkeys - Suck It And SeeThe Kills - Blood PressuresM83 - Hurry Up, We 're DreamingWu Lyf - Go Tell Fire To The MountainPonytail - Do Whatever You Want All The Time
Baby Guru - Baby GuruSurfer Blood - Tarot Classics EPMoon Duo - Mazes
Panda Bear - Tomboy
The Horrors - Skying
The Pains Of Being Pure At Heart - Belong
Pete And The Pirates - One Thousand PicturesMetronomy - The English Riviera


Justice - Audio Video Disco

P.S.1
Δεν βρήκαμε κάποια ωραία εικόνα οπότε φτιάξαμε κάτι πρόχειρο.
P.S.2
"2k11 you treated us good."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου