Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Tom Vek


Πέρασαν 5 χρόνια από τo ντεμπούτο album του – We Have Sound - και o Τοm Vek, αυτός ο αχόρταγος και δουλευταράς Λονδρέζος, είναι έτοιμος να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα με το 2ο album του,Leisure Seizure.

H προώθηση του Leisure Seizure έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό με την κυκλοφορία του A Chore, τουπρώτου single μέσα από το δίσκο, το οποίο συζητήθηκε αρκετά τόσο στον μουσικό τύπο (του web κυρίως) άλλα και σε μεγαλύτερου βεληνεκούς ”μέσα”, όπως η ραδιοφωνική εκπομπή του Zane Lowe στην οποία παίχθηκε σε αποκλειστικότητα πριν από λίγο καιρό.

Το Leisure Seizure κυκλοφορεί στις 6 Ιουνίου με το ιδιαίτερα υποσχόμενο, weird/pop δείγμα από το A Chore και τον άριστο συνδυασμό drums με synthsπου το αποτελεί (κυρίως) , να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το alternative hit track του φετινού καλοκαιριού.


Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Fair Ohs


Και όπως περιπλανιέσαι από εδώ και από εκεί μέσα στο web πέφτεις πάνω στους Fair Ohs και ανακαλύπτεις το ιδανικό soundtrack για την άνοιξη.

Επηρεασμένοι από τον Paul Simon και το Gracelandκαι με έκδηλη την προτίμησή τους για την Afro-pop μουσική, οι Λονδρέζοι Fair Ohs έρχονται στο προσκήνιο για να αρπάξουν τα σκήπτρα του Tropical Punk από τους – όπως φαίνεται – ξοφλήμενους Abe Vigoda που απογοήτευσαν με την dark-wave/synth κατεύθυνση που πήραν στο τελευταίο album τους,Crush .

Ώντας φίλοι με τους εξίσου αξιόλογους και κατά την άποψή μας, επικούς, Male Bonding, oι Fair Ohsδείχνουν να ξεπηδούν μέσα από την καινούργια Indie/Tropical/Post-Punk σκηνή του Λονδίνου που περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα συγκροτήματα όπως οι Mazes, oι Spectrals και οι Cold Pumas.

Το ντεμπούτο άλμπουμ των Fair Ohs, Everything Is Dancing, αναμένεται μέσα στο 2011 και όπως φαίνεται θα απασχολήσει τον μουσικό τύπο με το ιδιαίτερα ακαταμάχητο Tropical-Pop ύφος του.

Everything Is Dancing from Fair Ohs on Vimeo.

Summer Lake 7" by fairohs



Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Les Savy Fav - Sleepless In Silverlake

Το αγαπημένο μας τρακ για το 2010 απέκτησε video clip πριν από περίπου ένα μήνα. Εμείς τώρα το είδαμε και τώρα σας το δείχνουμε. Enjoy!